Doe de EAZYAOV Check!

Binnen 1 minuut weten hoe hoog jouw inkomen tijdens ziekte kan zijn als je lid wordt van EAZYAOV? En weten wat dan jouw kosten zijn? Easy peasy, lemon squeezy!

Stel je gewenste (netto) inkomen in*:

Maandelijkse inleg

Maandelijkse inleg

dit bedrag is inclusief alle kosten bij het inkomen van jouw keuze.

Maandelijks gespaard

Maandelijks gespaard

door deelnemers van het eerste uur met hetzelfde inkomen als jouw keuze.

Benodigd inkomen

Benodigd inkomen

uit onderneming per maand als je een eenmanszaak of vof hebt (BV: ).

Maandelijkse inleg

En voor de volstrekte helderheid, met maandelijkse inleg bedoelen we het bedrag dat je maandelijks op je EAZYAOV rekening moet storten. Dit is dus het spaarbedrag (voor schenkingen en arbodienst) en de bankkosten (€7,99) bij elkaar opgeteld.

Maandelijks gespaard

Het bedrag bij maandelijks gespaard is het bedrag dat er per maand gemiddeld over is gebleven van de inleg (en dus is gespaard). Je ziet dus dat deelnemers veel lagere kosten hebben dan de inleg. Het spaarbedrag vormt de buffer zodat er altijd voldoende geld is om schenkingen te doen.

Benodigd inkomen

Het benodigd inkomen is het (gemiddelde) bruto maandinkomen dat je minimaal nodig hebt om bij aanvang van je lidmaatschap het door jou ingestelde gewenste inkomen af te kunnen spreken.

Lees hier de KLEINE lettertjes

Ok, ok, leuk om te doen natuurlijk. Als je het formulier hier boven helemaal hebt ingevuld dan weet je nu wat het jou gaat kosten. Maar laten we ook even de voorwaarden herhalen. Transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Zodat je weet waar je aan begint als je mee gaan doen met ons alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Voorwaarden om lid te worden van de EAZYAOV zijn:

  • Je bent zelfstandig ondernemer;
  • Op het moment dat je lidmaatschap aanvangt, ben je in staat jouw beroep / werkzaamheden uit te voeren. Je bent dus niet beroepsarbeidsongeschikt;*
  • Je genereert inkomen uit je onderneming. Of als je starter bent: je weet dat je inkomen gaat genereren.

* Als je op het moment dat jouw lidmaatschap ingaat door ziekte niet in staat bent jouw eigen beroep / werkzaamheden uit te voeren en/of als je weet dat je binnenkort door een ziekte / behandeling of ingreep (tijdelijk) niet jouw beroep / werkzaamheden kunt uitvoeren, kun je nog niet lid worden. Je meldt je dan aan als lid als je weer volledig in staat bent om te werken.

We hebben natuurlijk nog wat meer afspraken, die vind je hier.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over EAZYAOV, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.