Startende ondernemer

Ook als startende ondernemer / ZZP’er kun je meedoen met EAZYAOV. Want ook jij kunt ziek of arbeidsongeschikt worden.
Een fijn idee als je weet dat je dan terug kunt vallen op SamSam.

Goed bezig!

EAZYAOV is een initiatief van GewoonEAZY. Je hebt het allemaal geregeld als je gaat starten als ondernemer of net bent gestart. Hartstikke leuk natuurlijk. Maar er zijn ook een paar lastige en saaie dingen die je moet regelen. Een voorziening voor arbeidsongeschiktheid. “Ja maar een aov is hartstikke duur dus daar kijk ik later wel naar”. Die opmerking begrijpen wij als geen ander. Er is echter een heel betaalbaar en duidelijk alternatief en dat is EAZYAOV.

Goed dat je hierover als startende ondernemer serieus nadenkt. EAZYAOV laat zien dat een goede voorziening voor ziekte of arbeidsongeschiktheid niet duur hoeft te zijn. Als je lid wordt van EAZYAOV vallen de kosten reuze mee. Wil je weten hoe hoog jouw inkomen bij ziekte kan zijn als je mee doet met EAZYAOV? En wat jouw kosten dan zijn? Doe de check. Hét alternatief voor een dure AOV.

EAZYAOV in het kort

Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand een bedrag op jouw EAZYAOV rekening. Zo bouw je een eigen spaarpot op. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Dat doen alle andere leden ook.

Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf (€1.000 tot €4.000 netto). Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

Een onafhankelijke arbodienst beoordeelt de ziekmeldingen. Maar de arbodienst helpt ook bij re-integratie. Want als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.

Extra aandacht voor starters

Starters krijgen bij ons extra aandacht. Als we jouw gewenste inkomensniveau bij ziekte gaan afstemmen, kijken we niet alleen naar de cijfertjes maar naar het totale plaatje. Wat deed je voor je ging ondernemen? Wat verdiende je toen? Heb je al opdrachten? Heb je een ondernemersplan? Hoe is jouw markt? Welk uurtarief ga je hanteren?

In eerste instantie zijn we een beetje behoudend bij het bepalen van jouw inkomensniveau bij ziekte. Omdat het niet helemaal zeker is hoe jouw onderneming gaat draaien. Het mooie is dat je gewoon opnieuw een afspraak met ons kan maken als je jouw cijfers van 1 jaar kan laten zien. Als ondernemer ben jij flexibel, dus zijn wij dat ook! Meedoen? Maak een afspraak om je gewenste inkomen af te stemmen!

Wil je meer weten over hoe EAZYAOV werkt? Wat jouw kosten gaan worden? Hoe je lid kunt worden? Kijk gerustr rond op deze website.

Je kunt ook één van onze webinars (online presentatie) bekijken. Dan kun je ons ook een beetje leren kennen en vragen stellen via de chat.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om jouw vragen persoonlijk aan ons te stellen. Je kunt ons mailen of bellen.